Skip to main content
Bli medlem Glömt login?

Väst

Region väst har tre representanter för verksamhetsåret 2023. De är Boromir, Gimli och Legolas.. även kända som Daniel Bruun, Mats Andersson och Ilmo Europaeus. 

Vi utgår från Mölndal, Kungsbacka och Bollebygd och syns även ofta på klubbens bandagar. Vårt mål med 2023 är att få igång touringverksamheten igen genom att hålla i minst var sin aktivitet, utöver fasta dagar som Primo Maggio, under sommaren. Vi har hittat ett bra fik med vettigt kaffe och fri MC-parkering precis utanför, som vi testar under sommaren. Laganini Espressobar på Engelbrektsgatan i Göteborg. Vår primära träffdag är just nu lördagar och Laganini öppnar normalt vid kl 11. Om vi föranmäler öppnar de gärna kl 10 för oss. De själva uppskattar verkligen det "ducati-häng" vi åstadkommit hittills och vår förhoppning är att det ska bli en naturlig och spontan samlingsplats för oss.

Vi deltar även på diverse mässor och MC-dagar i regionen.

Det finns en chattgrupp för Touring, om man vill dra ihop en spontankörning eller planera något med gänget i väst. I skrivande stund är vi 14 medlemmar i gruppen. Vill du gå med ser du till att ha appen Signal i mobilen och klickar sedan på länken här för att komma till gruppen "Ducatiklubben Väst - Touring". Admin lägger sedan till er när ni ansökt om att gå med. 
https://signal.group/#CjQKIOsJWseTHe8DJocUzvhRoBGVbdQI1aI-4DynJDeEzPgHEhAqXVlhS7rY988aPghqDo1P

Svenska Ducatiklubben Region Väst på Facebook.