Skip to main content
Bli medlem Glömt login?

Bankörning med Svenska Ducatiklubben

Bankörning är något som ligger varm om hjärtat för många ducatister och Svenska Ducatiklubbens medlemmar har sedan klubben startades 1983 lagt många varv på våra svenska banor. Våra bankörningar är av tradition sansade och trevliga tillställningar där vi är ute på banan för att ha skoj och lära oss mer om hojkörning. Tänk på att våra bankörningar är ingen tävling eller träning inför tävling utan vi strävar efter att köra med omdöme och visar hänsyn. Vill du veta mer mer våra körningar, hur du bokar och vad som är bra att tänka kan du läsa mer på Bankörningens ABC.

Bankörningsdagar
Information om datum och tid för våra bankörningar hittar du i vår Kalender.

Boka online
Bokning görs i klubbens Eventshop. Förare får bara boka och betala sina egna bankörningar och alltså inte boka och betala för annan förare.

Internationell betalning för utländska Ducatister
Om kortbetalning inte fungerar kan utländska förare betala via IBAN/BIC. Betalning ska alltid ske i SEK och betalningsavsändaren står för sina eventuella bankkostnader. Som meddelande på betalningen ska anges vilken körning den avser. 

IBAN: SE85 9500 0099 6034 4771 3714
BIC/SWIFT: NDEASESS
Bank: Nordea Bank Abp
Hamngatan 10
SE-105 71 Stockholm Sweden
 
Betalningsmottagare:
Svenska Ducatiklubben 
c/o Henrik Herlin
Floravägen 16
SE-291 43 Kristianstad Sweden
Skicka även ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och meddela att det kommer en utlandsbetalning så kassören kan bevaka detta.

Tävlingskommittén och klubbmästerskap
Information från tävlingkommittén och SDK klubbmästerskap i Roadracing finns under Tävling.