Skip to main content
Bli medlem Glömt login?

Gå med!

Bli medlem i Svenska Ducatiklubben
Du som äger en Ducati, eller är intresserad av Ducati-motorcyklar, är välkommen som medlem i Svenska Ducatiklubben, Sveriges snabbaste extremistorganisation. Medlemsavgiften är 400SEK per år. Läs mer om klubben och vad medlemskapet ger. Betalning görs med Swish, VISA eller MasterCard. Information om hur vi hanterar dina uppgifter finns i vår integretetspolicy.

Jag vill bli medlem i SDK (har aldrig varit medlem tidigare)
Om du aldrig tidigare varit medlem i Svenska Ducatiklubben, behöver du registrera dina uppgifter nedan. Vid registreringen är det viktigt att du anger en mailadress som du har tillgång till. Uppgifter om medlemsnummer m.m. kommer på mail.

Jag är redan medlem i SDK (eller har tidigare varit medlem)
Du som redan ÄR eller HAR VARIT medlem i Svenska Ducatiklubben ska INTE fylla i detta formulär! Du loggar helt enkelt in på hemsidan och går till ”Min Profil”. Under fliken ”Medlemskap” kan du se ditt befintliga medlemskap och även förnya ditt medlemskap. Passa även på att kontrollera/uppdatera dina övriga uppgifter under ”Min profil” (adress, mailadress m.m.).
Medlemsnumret i SDK är personligt och gäller hela livet! Om du tillfälligt lämnat klubben av någon anledning, är du alltid välkommen tillbaka med samma medlemsnummer. Du hittar numret på adresslappen till varje nummer av Cucciolo och andra utskick från SDK. Om du inte kan ditt medlemsnummer kan du använda funktionen "Glömt login?" (under "Inloggning").

Medlemsavgift som betalas, av ny eller befintlig medlem, efter den 1:a september gäller även för hela nästkommande år.

Kontakta medlemsansvarig
Har du funderingar rörande medlemskapet är du välkommen att kontakta medlemsansvarige.

År 2024 för 400 SEK
Captcha
Obligatoriskt fält | Fält synligt i profilen | Fält ej synligt i profilen