Skip to main content
Bli medlem Glömt login?

Öst

Hejsan alla Ducatister i Östergötland med omnejd!

En kort presentation av mig som kontaktman och regionsansvarig i Regio Est.

Jag heter Gunnar Djerf och bor i Linköping.
Ducati har funnits i hjärtat sedan 80-talet men i garaget har det mest stått japanska tvåhjulingar.
Det ser dock bättre ut nu och på vägen kör jag omkring på en Multistrada 1000 S och en 900SSie får glädja mig på klubbens bandagar.
Då vi har sommarstuga i Blekinge så blir det en hel del landsvägsmil och som tur är så finns det trevliga vägar både dit och där.
Gammelmulti fick äran att ta mig till och hem från Isle of Man TT 2019, en fantastisk resa.
Jag försöker skruva så mycket jag kan själv och så länge det inte är fler elektroner än hästkrafter i systemen så går det bra.

Som kontaktman vill jag försöka hålla en bredd på aktiviteterna. Det är otroligt kul att vara med på klubbens bandagar och jag tycker att alla ska prova på det, antingen på nybörjardagen eller på någon av de andra dagarna. Hjälp och trevlig samvara finns alltid.
Nu kan eller vill man ju inte vara på bana hela tiden och då är det ju tur att man ska samla ihop några kompisar och ta en fikarunda eller kanske en längre tur. Vi tar det alltid lugnt på dessa turer, ingen ska behöva köra fortare än vad som känns bra. Fort kör vi på bana.
I regionen finns också några seriösa touringrävar som kan tipsa och berätta om fantastiska resor.
Att gå på något ställe och titta på Moto GP tillsammans har varit populärt , nu när vi har Ducati med i toppen är det ännu mer spännande.
På vinterhalvåret kör vi gocart någon gång, har en garageträff om någon har något kul på G och lite andra arrangemang som gör vintern kortare, det viktiga är att just du kommer med förslag på något som du tycker skulle vara skoj, helt säkert är det fler.

Väl mötta i Regio Est!

Svenska Ducatiklubben Region öst på Facebook.