Styrelsen

Här hittar du information om styrelsen. Vilka vi är, vad vi pysslar med och hur saker och ting funkar. Åtminstone om hur det är tänkt att de ska funka, verkligheten och kartan skiljer sig som bekant åt ibland. I en klubb utspridd över hela landet har klubben tidigare valt att styrelseuppdraget "går runt" bland regionerna, d.v.s. att hela styrelsen kommer från samma område. Nu försöker vi istället blanda hemort så att hela styrelsen inte byts samtidigt.

Stockholmsstyret

ORDFÖRANDE

Hanna Dahlén

Hanna -

KASSÖR

Örjan Lidberg

Örjan Lidberg Är alla Ducati röda? Nej! Det finns svarta också… Örjan har aldrig kört något annat märke än Ducati där allt började med ett svart Monster 796 som han tyvärr skrotade, men eftersom det var en så underbar hoj köptes en ny likadan. Det gick några år och nu är Örjan fast i sin mattsvarta Streetfighter 848 som även går under namnet "lilla gubben". Han är norrlänning med skägg och som till vardags jobbar på bank, springer tokiga lopp, reser runt i värden och fixar på gården i norrland. När solen gått ned kan det kan det bli puben med gott sällskap och en god öl. Kör gärna hoj när vädret är fin väder och skulle han mot all förmodan dyka upp på någon bankörning hamnar många i chock då Örjan förknippas med gatåkning. Ett härligt touringminne var när monstret fick rastas genom Polen, ner till Tjeckien och södra Tyskland. Ett fantastiskt äventyr som han kan tänka sig göra om, men i så fall mer genomtänkt och planerat. Örjan har varit engagerad i många olika ideella föreningar och klev in i Ducceklubben runt 2012. Han har tidigare varit kontaktman i region Stockholm och är numera kassör i klubben. Det vill säga, han är den som håller i pengarna medan andra ser till att det blir roliga saker gjorda för dem. Det bästa med klubben är alla aktiviteter som medlemmarna arrangerar för varandra. Det ger en fin kamratskap både på gata och bana.

MEDLEMSANSVARIG

Sun Axell

Sun Axell Har du kört runt i de södra delarna av huvudstaden och sett en extremt Rizomakittad Scrambler eller en Streetfighter V4S minimoto glida förbi är det till 99% chans att de var Sun du såg. Om du sedan vid närmaste rödljus hälsat på vederbörande och fått ett glatt "tjeeeeeeeeeena!" och en tumme upp, är det garanterat hon. Sun bjuder gärna på ett leende och lever efter mottot "det går att köra hoj med taxben". Ett bevis på envishet, och en smula tjurighet och galenskap, har hon med hjälp av Desmocenters bra kontakter med Öhlins fått till Sveriges lägsta Streetfighter V4S. Vem vet, kanske världens lägsta. Hon tycker det finns många härliga människor i klubben som ger energi, hjälpsamhet (alla hjälper verkligen alla) och en härlig gemenskap! När Sun vill koppla av och drömma sig bortom hojåkning, husbilsåkande till någon bandag eller senaste besöket på fabriken i Bologna packar hon och sambo Håkan Edman, #4867 bilen och drar till en liten Ö i Hälsingland.

LEDAMÖTER

Ammi Höijer Raniel

Ammi Höijer Raniel Ammi bor norr om Stockholm och har kört hoj i 20 år, mestadels Duccar. Hon mekar gärna själv men kan snabbt bli förbannad på grejer och mojänger som inte lossnar. Bor du i Vallentuna finns en chans att du hört mer än en gång: - "Hur svårt kan det va!? VAR E STORSLÄGGAN?". Hennes chefsmekaniker (och make) tar snabbt vid när han inser att ett jordskalv är nära förestående. Stubinen kan vara lite kort men för det mesta ser hon på världen postivit och utgår ifrån mottot - det löser sig!. Ammi är en person som är nyfiken på hur människor funkar och tänker. Tidigare har hon kört en vacker gul 998:a men den är ersatt med en svart 848:a Supersport. En Moto Guzzi V 85 TT finns även i garaget. Ammi älskar bankörningarna i Ducceklubben och alla goa människor i klubben. Hon har även hjälp till med föryngring i klubben då hon lyckats locka med sonen Rasmus på bankörningarna. Tills sist kan nämnas att att Ammi har börjat köra lite grus, dock inte med Duccen.

Hans Richmond

Hans Richmond Född engelsman, i Holland, med en svensk mor och har hus i Italien, vilket gett fyra europeiska personnummer. Hans tog sitt MC kort redan 1972 (samma år som Paul Smart kammade hem Imola 200 på en 750 Imola Desmo) och har sedan dessa kört land och rike många gånger om. När söner var små fick de tålmodigt hänga med MC semestrar runt om i Europa. När pojkarna blev äldre valde de tåget framför sadeln till Italien, medan Hans och hans hustru tourade 1198s och Streetfighter ned med fulla packväskor. Skönheter som ST2, ST4s och Multistrada 1000 har tidigare glänst i garaget men nu är det Multistrada 1200s och Streefighter 848 som gäller på göteborgsvägarna. För några år sedan slutade Hans att jobba vilket gör att han idag har mer tid över att pyssla om och köra sina två Scrambler 800 när han vistas i sitt andra hem i Gargnano Italien. Hans har slipat knäpuckar på bana men varmast om hjärtat, och något han lever för, är alla former av Touring och MC-utflykter, och då helst med andra Ducatister. Sono e sarò sempre un ducatista.

Morgan Persson

Morgan Persson -

Örjan Johansson

Örjan JohanssonÖrjan är norrlänningen i Skåne som trivs med en kvällstur mellan de gula rapsfälten på Österlen. Klubben ligger honom varmt om hjärtat och bidrar gärna med kreativitet och energi. Han missar sällan en bandag och skräms inte av lite regn. Till vardags arbetar han som verksamhetsutvecklare och på kvällar och helger hänger han i garaget, planerar inför kommande semester i Italien eller, om känslan faller på, snickrar fram nya knäpuckar. Är det inte banåkning med Panigale 899 eller 748an blir det glassköpsåkning med Monster 1100, 900ss eller Piuman (moped).

SDK-text-en-rad-vit.png

Logga in

Användarnamn = Medlemsnummer