Styrelsen

Här hittar du information om styrelsen. Vilka vi är, vad vi pysslar med och hur saker och ting funkar. Åtminstone om hur det är tänkt att de ska funka, verkligheten och kartan skiljer sig som bekant åt ibland. I en klubb utspridd över hela landet har klubben tidigare valt att styrelseuppdraget "går runt" bland regionerna, d.v.s. att hela styrelsen kommer från samma område. Nu försöker vi istället blanda hemort så att hela styrelsen inte byts samtidigt.

Stockholmsstyret

ORDFÖRANDE

Hanna Dahlén

Hanna -

KASSÖR

Örjan Lidberg

Örjan Lidberg -

MEDLEMSANSVARIG

Sun Axell

Sun Axell -

LEDAMÖTER

Ammi Höijer Raniel

Ammi Höijer Raniel Ammi bor norr om Stockholm och har kört hoj i 20 år, mestadels Duccar. Hon mekar gärna själv men kan snabbt bli förbannad på grejer och mojänger som inte lossnar. Bor du i Vallentuna finns en chans att du hört mer än en gång: - "Hur svårt kan det va!? VAR E STORSLÄGGAN?". Hennes chefsmekaniker (och make) tar snabbt vid när han inser att ett jordskalv är nära förestående. Stubinen kan vara lite kort men för det mesta ser hon på världen postivit och utgår ifrån mottot - det löser sig!. Ammi är en person som är nyfiken på hur människor funkar och tänker.
Tidigare har hon kört en vacker gul 998:a men den är ersatt med en svart 848:a Supersport. En Moto Guzzi V 85 TT finns även i garaget. Ammi älskar bankörningarna i Ducceklubben och alla goa människor i klubben. Hon har även hjälp till med föryngring i klubben då hon lyckats locka med sonen Rasmus på bankörningarna. Tills sist kan nämnas att att Ammi har börjat köra lite grus, dock inte med Duccen.

Hans Richmond

Hans Richmond -

Morgan Persson

Morgan Persson -

Örjan Johansson

Örjan JohanssonÖrjan är norrlänningen i Skåne som trivs med en kvällstur mellan de gula rapsfälten på Österlen. Klubben ligger honom varmt om hjärtat och bidrar gärna med kreativitet och energi. Han missar sällan en bandag och skräms inte av lite regn. Till vardags arbetar han som verksamhetsutvecklare och på kvällar och helger hänger han i garaget, planerar inför kommande semester i Italien eller, om känslan faller på, snickrar fram nya knäpuckar. Är det inte banåkning med Panigale 899 eller 748an blir det glassköpsåkning med Monster 1100, 900ss eller Piuman (moped).

SDK-text-en-rad-vit.png

Logga in

Användarnamn = Medlemsnummer