Öst

regioest

Hejsan alla Ducatister i Östergötland med omnejd!

En kort presentation av mig som kontaktman och regionsansvarig i Regio Est.

Jag heter Nils Laestadius och har ett förflutet som hojåkare sedan tidigt 90-tal. Min första Ducati köpte jag 2008, en 996S som jag var helnöjd med. Tanken var att jag skulle bara köra lite bana och sedan åka på gata och ta fikaturer. Det slutade med nästan bara bana. Nu är tanken att det ska bli ändring på det! Våra hojar är till för att köras aktivt och säkert på väg och på bana! Jag gillar all typ av motorcykelkörning. Har själv tourat lite i Europa och önskar göra det någon fler gång och då på en Ducati. Jag mekar en del själv och försöker lära mig mer om min maskin vilket gör att jag bygger upp ett speciellt förhållande till den hoj jag äger. Nu har jag en 999 som jag stortrivs med på banan men känner att den borde få sällskap av något mer väganpassat för caféturerna

Som kontaktman tror jag på delaktighet och att vi gör saker tillsammans i kombination med lite framförhållning och svensk/italiensk planering. Kör man bara bana så finns det ändå möjlighet att genskjuta de som kör hoj för att kunna vara med i gemenskapen på det obligatoriska fikat. Andra gånger så kör vi TT, Tisdags Touring i grupp eller KTT, Klassisk Trist Touring..., där hojåkandet blir det viktigaste för oss. På vinterhalvåret kör vi gocart som inledning på året och därefter arrangeras lite andra arrangemang som gör vintern kortare.

Tempot på våra körningar anpassas så att alla känner sig bekväma. Jag tror på att det är klubbkörningar där alla ska känna sig varmt välkomna!

regioestnils

Väl mötta i Regio Est!

 

 

SDK-text-en-rad-vit.png

Logga in

Användarnamn = Medlemsnummer