Italian Bike Days 7-8 juli

Italian Bike Days är två dagars bankörning  för alla italienska motorcykelmärken, depåhäng, gemensamma luncher och middag med inspiration från Italien, hojsnack och trevligt sällskap.
Legendariska Scandinavian Raceway i Anderstorp är en perfekt bana för alla nivåer med gott om plats och fina svepande kurvor. Svenska Ducatiklubben kommer erbjuda en kortare introduktion till bankörning för de som är nya på bana och tips eller spårval till de som redan kört ett tag för de som vill.

För dig som deltar i bankörningen ingår lunch båda dagarna samt middagen den 7e. För medföljande sällskap går det utmärkt att köpa till både lunch och middag.
 
Alla motorbanor i Sverige är hårt pressade när det gäller buller, så även Anderstorp. Bullergränsen dessa två dagar är 95dB max. Anderstorp är en av 3 banor i Europa som har ett väldigt avancerat ljudmätningssystem kopplat till kamera och tidtagningssystemet. Passerar en motorcykel vars bullernivå överstiger gränsvärdet tas ett foto samt att transpondernumret registreras. Du får sedan en "idolbild" med din bullernivå. Alltså en idolbild men gärna inte vill ha...
Använd dB-killers eller orginalsystem. Skulle din MC hamna på bild får du en chans att rätta till det men mäts den över gränsen igen är det färdigkört.
 
Bokning av bankörning samt eventuella extra luncher och middagar görs i SDKs webbshop.

 

Boka här

SDK-text-en-rad-vit.png